VII ED. CURS MUSICOTERAPIA I SALUT MENTAL.(20h)

VII ED. CURS MUSICOTERAPIA I SALUT MENTAL.(20h)

Els cursos de Musicoteràpia i salut mental aporten coneixements específics sobre l’aplicació de la Musicoteràpia orientada des de la psicologia, en el camp de la salut mental.

Es tracten de Cursos teòric-pràctic sobre el tractament amb musicoteràpia de diversos trastorns en salut mental, amb una perspectiva psicològica des del model integrador.

Adreçats a professionals i estudiants de l’ambit de la salut, clínic, social, educatiu, artístic, musical i a persones interessades en la disciplina.

Es lliurarà dossier del curs i certificat d’assistència, son cursos avalats pel Grup de treball de Musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( GT Musicoteràpia COPC) i bonificables per a empreses.

L’abordatge de cada trastorn és fa des de dos Blocs:

–Primera part – Bloc teòric- Aproximació teòrica a diferents trastorns inscrits en el camp de la salut mental molt orientada a la practica de tècniques musicoteràpeutiques aplicades al tractament d’aquests trastorns.

–Segona part – Bloc vivencial- Pràctica musicoterapeutica mitjançant , la pràctica experiencial, la presentació de casos reals i el Role playing.

7a Edició Curs Musicoteràpia i salut mental estiu:

20h de formació

Temari:

Dates:  Juliol 2019 ( dies a concretar)

Els mòduls son els següents:

Bases Musicoteràpia 1

Bases Musicoteràpia 2

Musicoteràpia i depressió

Musicoteràpia i trastorns psicòtics

Musicoteràpia i Autisme

Musicoteràpia i Ansietat,

Musicoteràpia i Trastorn obsessiu compulsiu (TOC)

Musicoteràpia i Trastorns de la conducta alimentària (TCA)

Musicoteràpia i Trastorns de personalitat

Musicoteràpia i creixement personal

També inscripció per mòduls

Preu curs Estiu: A concretar

Adreçats a: professionals i estudiants de l’ambit de la salut, clínic, social, educatiu, artístic, musical i a persones interessades en la disciplina.

Es lliurarà dossier del curs i certificat d’assistència, son cursos avalats pel Grup de treball de Musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( GT Musicoteràpia COPC) i bonificables per a empreses.

Lloc:”MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia Clíniques” – Sala Carrer Verntallat 29 Local Gràcia BCN

Imparteix: Cristina Villafranca Psicòloga sanitària col.legiada, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta especialista en Salut Mental.

Per a més info i dossier informatiu visitar http://www.musicoterapiabcn.com o escriure a cristina.musicoterapia@gmail.com.

Entrevista a Cristina Villafranca