Cursos de Musicoteràpia infantil

Els cursos de Musicoteràpia infantil aporten coneixements  específics sobre l’aplicació de la musicoteràpia en l’àmbit infantil. .

Es tracten de  Cursos teòric-pràctic sobre el tractament amb musicoteràpia de diversos trastorns, dificulatst psicològiques i en diversitat funcional des d’ una perspectiva psicològica des del model integrador.

Es lliurarà dossier del curs i certificat d’assistència, son cursos avalats pel Grup de treball de Musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ( GT Musicoteràpia COPC) i  bonificables per a empreses. 

L’abordatge de cada trastorn és fa des de dos Blocs:

Primera part – Bloc teòric- Aproximació teòrica a diferents trastorns i dificultas molt orientada a la practica de tècniques musicoteràpeutiques aplicades al tractament d’aquests trastorns.

Segona part – Bloc vivencial- Pràctica musicoterapeutica mitjançant , la pràctica experiencial, la presentació de casos reals i el Role playing.

Propera Edició (4a) desembre 2019

Per a més info: http://www.musicoterapiabcn.com, escrivint a contacte@psicologiamusicoterapiabcn.com o trucant al 622336690.