Sessions Salut Mental-Adults

Cada vegada hi ha més evidències científiques sobre l’eficàcia del treball a través de la musicoteràpia en la millora de la simptomatologia associada a casos diagnosticats amb trastorn mental.

En acompanyament psicològic i  processos de creixement personal és de gran ajuda, gràcies al fet de poder accedir aquest autoconeixement i a la gestió de les dificulatats diàries que se’ns presenten.

L’aplicació de tècniques pertanyents a la musicoteràpia activa, com la improvisació inscrita en diversos models amb la utilització de diversos instruments i la veu, produeix una millora de la simptomatologia ansiosa propiciant la relaxació, aportant recursos i eines en el seu afrontament.

Així mateix, s’aborden també aspectes psico-emocionals relacionats amb l’expressió emocional i de les dificultats quotidianes.

Aquest treball té repercussió també a nivell cognitiu, en l’augment de la capacitat d’insight, en la millora i manteniment de funcions cognitives superiors que es veuen en detriment a causa del deteriorament, aquest treball propicia la disminució del bloqueig emocional i de les dificultats per sentir, mostrar, expressar i canalitzar emocions.

Al seu torn, aquesta, ajuda a obtenir una visió més vitalista i positiva de tot el que passa en el dia a dia i en la comprensió del que envolta als pacients que estan en tractament musicoterapèutic, aportant-los benestar.

La intervenció amb musicoteràpia, de forma molt rellevant, incideix en tot això, i sobretot en la capacitat d’expressar qüestions vitals tant musical com verbalment la qual cosa té un benefici molt important en la vida d’aquestes persones.

 

Sessions adreçades per a diagnòstics de Trastorns psicòtics

Sessions adreçades per a diagnòstics de Trastorns de l’estat d’ànim: Depressió , Trastorn Bipolar i processos de dol i pèrdua.

Sessions adreçades pel diagnòstic d’Ansietat, fòbies i trastorns associats

Sessions adreçades al diagnòstic del Trastorn Obsessiu Compulssiu (TOC)

Sessions adreçades al diagnòstic del Trastorn de la conducta alimentària (TCA)

Sessions adreçades per a diagnòstics de Trastorns de personalitat.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s