MusicoteràpiaBCN – Cristina Villafranca Garreta. Psicologia i Musicoteràpia clíniques a Barcelona. Psicòloga Clínica, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta a Barcelona.

 

MusicoteràpiaBCN – Psicologia i Musicoteràpia Clíniques.

Oferim servei de Psicologia Clínica, Musicoteràpia  i Intervenció Psicològica a través de la Musicoteràpia ( Psicologia i Musicoteràpia combinades). Ens dediquem al tractament de la salut mental i a l’acompanyament de processos de canvi i de creixement personal.

Estem situats al Barri de Gràcia de Barcelona.

L’ús de la Música és una alternativa terapèutica no invasiva, molt agradable i econòmica.

Amb experiència des de 2007, el nostre objectiu és aconseguir el benestar a un preu econòmic amb l’abordatge de les dificultats del dia a dia .

Som un equip de psicolegs sanitaris , psicoterapeutes i musicoterapeutes amb més de 20 anys de formació i més de 10 anys de pràctica clínica, encapçalats per Cristina Villafranca (fundadora i Directora)

Cristina Villafranca Garreta

Llicenciada en Psicologia UAB (col·legiada 21692).

Musicoterapeuta titulada per la UB (IL3)

Psicòloga sanitària acreditada pel departament de Salut de la GENERALITAT DE CATALUNYA.

Registrada en la División de Psicologia Clínica y Sanitaria del Consejo General de Psicologia (COP)

Nivell mig de música moderna al taller de músics de Barcelona (especialitat: veu) amb coneixements bàsics d’acompanyament de piano, guitarra i percussió i coneixements  en informàtica Musical.

Diverses formacions en salut mental  UB, Sant Pere Claver, ELP, SCB-ICF, COPC i UAB ( Esquizofrènia, Trastorns psicòtics incipients, Trastorns de la conducta alimentària, patologia dual, TLP, autisme, sd x-fragil, trs del estat d’ànim) i participació en jornades i congressos del àmbit de la psicologia clínica i la musicoteràpia.

Primer cicle – Menció  en Filosofia (UAB-UB)

Curs en Musicoteràpia Creativa por Simon Procter (Nordoff Robbins).

Actualment, des de 2016 cursant formació a la Secció clínica de Barcelona.

Actualment, cursant formació en Primers auxilis Psicològics (PAP) UAB.

Fundadora i Directora de MusicoteràpiaBCN , espai – consulta al barri de Gracia de Barcelona. ( Carrer Martínez de la Rosa 15 , local i consulta -sala al carrer verntallat 29 -plaça del nord- local  ).

Membre del Grup de treball de musicoteràpia del COPC i de l’Associació catalana de Musicoteràpia (ACMT) Teixint Connexions i ScArs.

Membre del grup d’investigació en Autisme i Psicòsi de la Secció Clínica de Barcelona.

 

 

Sóc Psicòloga sanitària acreditada pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Registrada a la Divisió de Psicologia Clínica i Sanitària del Consell General de Psicologia (COP).

He participat en jornades i congressos de l’àmbit de la Psicologia Clínica, la psicoteràpia i la Musicoteràpia.

Experiència Laboral:

Fundadora i Directora de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia Clíniques” al barri de Gràcia de Barcelona. (Consulta- Despatx: Carrer Martínez de la Rosa 15, local Gràcia i Consulta -Sala: Carrer Verntallat 29 Local Gràcia)

Treball principalment en l’àmbit de la Salut mental adulta; trastorns afectius i de l’estat d’ànim, trastorns mentals severs, trastorns psicòtics i trastorns d’ansietat, en prevenció i processos de desenvolupament, coneixement i creixement personal dirigits al benestar quotidià. I en l’àmbit de la Salut mental infantil portant casos de conflictes emocionals, Autisme i psicosi principalment.

Tinc experiència en l’Àmbit neurològic.

Actualment i des de 2009, Psicòloga, Musicoterapeuta i formadora en consulta pròpia “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia Clíniques.”, I des de 2015 a la UTE Salut mental Gràcia (ATRA – ATART: entitat que gestiona projectes vinculats a l’àmbit de la salut mental i les Drogodependències ).

Des de 2016 a ARMPA, Salut mental Catalunya Anoia, des de 2017 en els Llars Respir (Vall d’Hebron) de la Diputació de Barcelona.

Des de 2016 superviso el treball de membres del meu equip tant en el meu centre “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia Clíniques.”, Com en entitats que han solititado serveis a “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia Clíniques.” : Salut mental Catalunya- Club social espai 3, ATRA Associació i ATRA clínic (Llars de Vilanova i Club social de Vilanova), Cobaby, Llar d’infants Manigua, centre cívic cornellà i Tata inti.

Des de 2007 com Psicòloga i Musicoterapeuta he donat servei impartint conferències, tallers, formacions, intervencions clíniques i supervisions en diversos àmbits i amb diversos col·lectius en les següents entitats:

CENDECO (2010-2014), centre de desenvolupament cognitiu rehabilitació neurològica i teràpies de Barcelona, ​​ACIDH, Best Buddies, CET Bogatell, Les vetes, Fundació institut trastorn límit, AREP, Centre de dia la Lluna de Sant Boi del Llobregat, Escola terapèutica Fàsia , Ajuntament de Santpedor, Ajuntament d’Olot, Ajuntament de Barcelona, ​​Centre Espai Intern, UdL, UdG, i Projecte pro-infància de “la Caixa” a Sant Andreu, entre d’altres.

EXPERIÈNCIA LABORAL DESTACADA DETALLADA

Com Psicòloga General Sanitària, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta:

Tasques d’avaluació, pasació d’escales de psicologia (DST-J, WISC, WAIS, Rorschach, hipertensió pulmonar), diagnòstic, intervenció i seguiment, creació d’informes clínics.

Psicòloga Clínica, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta a “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques”, Acompanyament i assessorament psicològic musicoterapèutic i psicoterapèutic.
Porto casos d’adults diagnosticats amb: trastorns afectius i de l’estat d’ànim, trastorns d’ansietat, trastorns psicòtics. I processos de Creixement i desenvolupament personal.

I de nens diagnosticats amb discapacitat, TEA, TGD, psicosi infantil i trastorns emocionals.

Acompanyament i assessorament psicològic musicoterapèutic i psicoterapèutic (2007-actualment).

 

Psicòloga-Musicoterapeuta a la unitat de subaguts Psiquaitria s hospital benito Menni Sant Boi (2019-actualment).

Psicòloga-Musicoterapeuta programa terapèutic per a nens en situación de risc d’exclusió social amb “Fundació obra social la caixa” i “fundació comtal” (2019- actualment)

Psicòloga-Musicoterapeuta a Llars respir de la Diputació de Barcelona (setembre 2017 actualment)
Psicòloga-Musicoterapeuta amb el col·lectiu de salut mental (trastorns mentals severs) en Salut mental Gràcia (ATRA-ATART) (febrer 2014-actualment).
Coordinacions amb CDIAP, CSMA, Hospital de Sant Pau, professionals de la salut privats, Recursos psicosocials en Salut mental i escoles. (2013-actualment.)
Psicòloga-Musicoterapeuta en salut mental (trastorns mentals severs) Amb l’entitat Salut mental Catalunya Anoia (2016-actualment)
Psicòloga-Musicoterapeuta a la Lluna centre de dia Sant Boi (setembre 2015 al gener 2016) (Trastorns mentals i neurològics).
Psicòloga -Musicoterapeuta (Sd X-fràgil, SAF i TEA) en Escola terapèutica Fàsia (setembre 2014 a juliol 2015)
Psicòloga-Musicoterapeuta a Dmúsica (NEE i TEA) (setembre 2014 a desembre 2015)
Psicòloga-Musicoterapeuta a la Lluna centre de dia Sant Boi (setembre 2015 al gener 2016) (Trastorns mentals i neurològics).
Psicòloga clínica, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta amb dany cerebral i malalties neurodegeneratives, en CENDECO (2010-2014) (dany cerebral i malalties neurodegeneratives)
Pràctiques:

Psicòloga Musicoterapeuta en pràctiques a Residència Alb -Bosc 2008-2009
Psicòloga-musicoterapeuta en pràctiques unitat de traumatologia de Sant Joan de Déu. (2007)
Psicòloga practicant en investigació Psicoteràpies artístiques UAB. (2004-2005)
Com a docent:

 

Curs Musicoteràpia i salut mental 1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è, 7è edicions en “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” (2014-actualment).
Curs Musicoteràpia infantil 1r edició en “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” (2017-actualment)
Docent en el Màster universitari de Musicoteràpia ISEP curs des 2018-19.
Com Psicòloga – Musicoterapeuta desenvolupant tallers i cicles de sessions:

Conductora de sessions de “veu i relaxació” en MusicoteràpiaBCN de (oct 2017 – actualment).
1r i 2n cicle de tallers formatius i seminaris de Musicoteràpia aplicada a MusicoteràpiaBCN, TEA, Depressió, Ansietat, Trastorns Psicòtics …
(2014-actualment)
Sessions grupals de Musicoteràpia. (2013-actualment.)
Taller de Musicoteràpia i Salut mental a la Unitat d’hospitalització parcial (psiquiatria) a l’hospital Sant Rafael (2019)
Organització i desenvolupament de l’activitat inclusiva – comunitària “Tardes Musicals (Concert -James sessió)” a Salut mental Gràcia (ATRA-ATART), (2015-actualment.)
Participació en la 3a, 4a i 5a jornada de “Teixint conexions” amb un taller de cant terapèutic per a la Marató de TV3 2015 en benefici de les diferents Maratons de TV3 (2015-2016-2017)
Participació amb untaller de Musicoteràpia i dolor a les III jornades Cos art i salut (2017) (SCAR s).
Sessions d’experimentació musical a través de tècniques de musicoteràpia per a nens de 0 a 9a. (2014-2017)
Sessió taller Musicoteràpia amb el col·lectiu Best Buddies (diversitat funcional) (Juliol 2016).
Sessió-taller Musicoteràpia i creativitat dirigit a treballador de l’empresa de publicitat The Moodproject. (2016).
Taller de Musicoteràpia i Salut mental amb l’entitat “Salut mental Gràcia” I “MusicoteràpiaBCN” a la mostra d’entitats de Gràcia en el marc de la festa major de Gràcia. (2015)
Taller de Musicoteràpia i Salut mental amb l’entitat “Salut mental Gràcia” I “MusicoteràpiaBCN” a la mostra d’entitats socials de Gràcia en el marc de la Cargolada popular. (2015)
Taller-sessió puntual Musicoteràpia amb intel·ligència límit a l’AcihD (2015).
Taller de Musicoteràpia i expressió emocional en les I Jornades cos art i salut (Febrer 2015). (SCAR s)
Taller Musicoteràpia per l’ansietat en el centre de Fisioteràpia Postural Fit, (2015).
2n cicle de sessions: Musicoteràpia i gestió de l’ansietat a MusicoteràpiaBCN (2015).
3r cicle de sessions: Musicoteràpia i gestió emocional a MusicoteràpiaBCN (2015.)
1r cicle de sessions: Musicoteràpia i creixement personal en l’espai 2 estonians. (2014)
Taller musicoteràpia i emocions al festival per a les Teràpies artístiques together for life Agost (2014).
Taller de Musicoteràpia amb lesió cerebral a la Casa del Mar (2014).
Taller Musicoteràpia amb pacients amb Ictus a CENDECO (2012).
Tallers vivenciar la Música en Escola Shalom i en Centres Cívics de Barcelona i rodalies amb la Fundació Pere Tarrés. (2007-2009)
Com a membre del Grup de treball de Musicoteràpia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya:

Participació en la festa de la Psicologia solidària (2013).
Presentació del grup de treball de Musicoteràpia al COPC (4 novimembre 2013).
Supervisora ​​de casos.
Presentació de comunicació al V Congrés Nacional de Musicoteràpia. (2014)
Organitzadora de jornades formatives sobre Musicoteràpia al COPC. (2013-actualment)
Membre organitzador de les IV jornades de Musicoterapeutes de Catalunya. (2016)
Comitè organitzador IV Jornades catalanes de Musicoteràpia. (2016)
Com a conferenciant:
Taula rodona a RNE 4 sobre psicologia i música a RNE 4 (Juny al 2019)
Conferenciant en la Setmana de Recerca i promoció Psicològica Urv. (Novembre 2018)
Entrevista per “l’Periodico” d’Andorra (octubre 2018)
Entrevista a ràdio Betevé, Al programa Bon dia Barcelona! , Parlant sobre la meva tasca com a Psicòloga -musicoterapeuta. (2018).
Entrevista “Altra entrevista” a CIFO sobre la meva tasca com a Psicoóloga – musicoterapeuta. (2018)
Conferenciant a la Setmana Psicològica de la Universitat de Lleida. (Febrer 2017).
Conferenciant en la Setmana de Recerca i promoció Psicològica UdG. (Abril 2016)
Conferenciant en les xerrades de tardor de l’Associació per al salut mental ARMPA – Salut mental Catalunya Anoia (octubre 2016)
Conferenciant “Cas Clínic: de Musicoteràpia i depressió Major” en les I jornades Cos art I salut (2015) (SCAR s)
Entrevista a Betevé, programa 7è cel parlant sobre la meva tasca com a Psicòloga i musicoterapeuta. (2014)
Conferenciant a MusicoterapiaBCN. (2014-actualment)
Conferenciant al centre “Espai intern”. (2011)
Entrevista a com ràdio. Al programa segona Educació, parlant sobre la meva tasca com a musicoterapeuta. (2010)

Soy Psicóloga sanitaria acreditada por el departamento de Salud de la Generalidad de Cataluña. Registrada en la División de Psicología Clínica y Sanitaria del Consejo General de Psicología (COP).

He participado en jornadas y congresos del ámbito de la Psicología Clínica, la psicoterapia y la Musicoterapia.

 

Experiencia Laboral:

Fundadora y Directora de “MusicoteràpiaBCN Psicología y musicoterapia Clínicas” en el barrio de Gracia de Barcelona. (Consulta- Despacho: Calle Martínez de la Rosa 15, local Gracia y Consulta -Sala: Calle Verntallat 29 Local Gracia)

 

Trabajo principalmente en el ámbito de la  Salud mental adulta; trastornos afectivos y del estado de ánimo, trastornos mentales severos, trastornos psicóticos y trastornos de ansiedad, en prevención y procesos de desarrollo, conocimiento y crecimiento personal dirigidos al bienestar cotidiano. Y en el ámbito de la Salud mental infantil llevando casos de conflictos emocionales,  Autismo y psicosis principalmente.

Tengo experiencia en el Ámbito neurológico.

Actualmente y desde 2009, Psicóloga, Musicoterapeuta y formadora en consulta propia “MusicoteràpiaBCN Psicología y Musicoterapia Clínicas.”, Y desde 2015 en la UTE Salud mental Gracia (ATRA – ATART: entidad que gestiona proyectos vinculados al ámbito de la salud mental y las drogodepencencias).

Des de 2016 en ARMPA, Salut mental Catalunya Anoia, desde 2017 en les Llars Respir ( Vall d’Hebrón) de la Diputació de Barcelona.

 

Des de 2016 superviso el trabajo de miembros de mi equipo tanto en mi centro “MusicoteràpiaBCN Psicología y Musicoterapia Clínicas.”, como en entidades que han solititado servicios a “MusicoteràpiaBCN Psicología y Musicoterapia Clínicas.” :  Salut mental Catalunya- Club social espai 3, ATRA Associació y ATRA clínic ( Llars de Vilanova i Club social de Vilanova), Cobaby, Llar d’infants Manigua, centre cívic cornellà  i Tata inti.

 

Des de 2007 cómo Psicóloga y Musicoterapeuta he dado servicio impartiendo conferencias, talleres, formaciones, intervenciones clínicas y supervisiones en diversos ámbitos y con diversos colectivos en las siguientes entidades:

CENDECO (2010-2014), centro de desarrollo cognitivo rehabilitación neurológica y terapias de Barcelona, ACIDH, Best Buddies, CET Bogatell, Las vetas, Fundació institut trastorn límit, AREP, Centro de día la Luna de Sant Boi del Llobregat, Escuela terapéutica Fàsia, Ajuntament  de Santpedor, Ajuntament d’Olot,  Ajuntament de Barcelona,Centro Espai Intern, UdL, UdG, y Proyecto pro-infancia de “la Caixa” en Sant Andreu, entre otros.

EXPERIENCIA LABORAL  DESTACADA DETALLADA

 

Como Psicóloga General Sanitaria, Psicoterapeuta y Musicoterapeuta:

Tareas de evaluación, pasació de escaleras de psicología (DST-J, WISC, WAIS, Rorschach, HTP), diagnóstico, intervención y seguimiento, creación de informes clínicos.

 

 • Psicóloga Clínica, Psicoterapeuta y Musicoterapeuta a “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoterapia clíniques” , Acompañamiento y asesoramiento psicológico musicoterapéutico y psicoterapéutico.

Llevo casos de adultos diagnosticados con: trastornos afectivos y del estado de ánimo, trastornos de ansiedad, trastornos psicóticos. Y procesos de Crecimiento y desarrollo personal.

Y de niños diagnosticados con discapacidad, TEA, TGD, psicosis infantil y trastornos emocionales.

Acompañamiento y asesoramiento psicológico musicoterapéutico y psicoterapéutico ( 2007-actualmente).

 

 • Psicóloga-Musicoterapeuta en Llars respir de la Diputació de Barcelona (septiembre 2017 actualmente)
 • Psicóloga-Musicoterapeuta con el colectivo de salud mental (trastornos mentales severos) en Salud mental Gracia (ATRA-ATART) (Febrero 2014-actualmente) .
 • Coordinaciones con CDIAP, CSMA, Hospital de Sant Pau, profesionales de la salud privados, Recursos psicosociales en Salud mental y escuelas. (2013-actualmente.)
 • Psicóloga-Musicoterapeuta en salud mental (trastornos mentales severos) Con la entidad Salut mental Catalunya Anoia (2016-actualmente)
 • Psicóloga-Musicoterapeuta a la Luna centro de día San Boi (septiembre 2015 en enero 2016 )(Trastornos mentales y neurológicos).
 • Psicóloga -Musicoterapeuta (Sd X-frágil, SAF y TEA) en Escuela terapéutica Fàsia (septiembre 2014 a julio 2015)
 • Psicóloga-Musicoterapeuta a Dmúsica (NEE y TEA) (septiembre 2014 a diciembre 2015)
 • Psicóloga-Musicoterapeuta a la Luna centro de día San Boi (septiembre 2015 en enero 2016 )(Trastornos mentales y neurológicos).
 • Psicóloga clínica, Psicoterapeuta y Musicoterapeuta con daño cerebral y enfermedades neurodegenerativas, en CENDECO (2010-2014) (daño cerebral y enfermedades neurodegenerativas)

 

Prácticas:

 • Psicóloga Musicoterapeuta en prácticas a Residencia Alb -Bosc 2008-2009
 • Psicóloga-musicoterapeuta en prácticas unidad de traumatología de San Juan de Dios. (2007)
 • Psicóloga practicante en investigación Psicoterapias artísticas UAB. (2004-2005)

Como docente:

 • Curso Musicoteràpia y salud mental 1º, 2º, 3º, 4º, 5º, 6º,7º ediciones en  “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” (2014-actualmente).
  Curso Musicoteràpia infantil 1º edición  en  “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” (2017-actualmente)
  Docente en el Master universitario de Musicoterapia ISEP  curso desde 2018-19 .
  Como Psicóloga – Musicoterapeuta desarrollando talleres y ciclos de sesiones:
 • Conductora de sesiones de “voz y relajación” en MusicoteràpiaBCN de (oct 2017 – actualmente).
 • 1º y 2º ciclo de talleres formativos y seminarios de Musicoterapia aplicada a MusicoteràpiaBCN, TEA, Depresión, Ansiedad, Trastornos Psicóticos …
  (2014-actualmente).
 • Sesiones grupales de Musicoteràpia. (2013-actualmente).
 • Taller de Musicoterapia y Salud mental en la unitad de hospitalización parcial (psiquiatria) en el hospital San Rafael (2019).
 • Organización y desarrollo de la actividad inclusiva – comunitaria “Tardes Musicales (Concierto -James sesión)” a Salud mental Gracia (ATRA-ATART), (2015-actualmente.)
 • Participación en la 3ª , 4ª y 5ª jornada de “Teixint Conexions” con un taller de canto terapéutico para la Maratón de TV3 2015 en beneficio de las diferentes Maratons de TV3 (2015-2016-2017).
 • Participación con untaller de Musicoterapia y dolor en las III jornadas Cuerpo arte y salud (2017 ) (SCAR’s).
 • Sesiones de experimentación musical a través de técnicas de musicoterapia para niños de 0 a 9a. (2014-2017).
 • Sesión taller Musicoterapia con el colectivo Best Buddies (diversidad funcional) (Julio 2016).
 • Sesión-taller Musicoterapia y creatividad dirigido a trabajador de la empresa de publicidad The Moodproject. (2016).
 • Taller de Musicoterapia y Salud mental con la entidad “Salud mental Gracia” Y “MusicoteràpiaBCN” en la muestra de entidades de Gracia en el marco de la fiesta mayor de Gràcia. (2015).
 • Taller de Musicoterapia y Salud mental con la entidad “Salud mental Gracia” Y “MusicoteràpiaBCN” en la muestra de entidades sociales de Gracia en el marco de la Caracolada popular. (2015).
 • Taller-sesión puntual Musicoterapia con inteligencia límite al AcihD (2015).
  Taller de Musicoterapia y expresión emocional en las I Jornadas cuerpo arte y salud (febrero 2015). (SCAR’s).
 • Taller Musicoterapia por la ansiedad en el centro de Fisioterapia Postural Fit, (2015).
 • 2º ciclo de sesiones: Musicoterapia y gestión de la ansiedad a MusicoteràpiaBCN (2015).
 • 3er ciclo de sesiones: Musicoterapia y gestión emocional a MusicoteràpiaBCN (2015.).
 • 1er ciclo de sesiones: Musicoterapia y crecimiento personal en el espacio 2 estones. (2014).
 • Taller musicoterapia y emociones al festival para las Terapias artísticas together for life Agosto (2014).
 • Taller de Musicoterapia con lesión cerebral en la Casa del Mar (2014).
 • Taller Musicoterapia con pacientes con Ictus en CENDECO (2012).
 • Talleres vivenciar la Música en Escuela Shalom y en Centros Cívicos de Barcelona y alrededores con la Fundación Pere Tarrés. (2007-2009).

 

Como miembro del Grupo de trabajo de Musicoterapia del Colegio Oficial de Psicólogos de Cataluña:

 • Participación en la fiesta de la Psicología solidaria (2013).
 • Presentación del grupo de trabajo de Musicoterapia en el COPC ( 4 novimembre 2013).
 • Supervisora ​​de casos.
 • Presentación de comunicación al V congreso nacional de Musicoterapia. (2014)
 • Organizadora de jornadas formativas sobre Musicoterapia en el COPC. (2013-actualmente)
 • Miembro organizador de las IV jornadas de Musicoterapeutas de Cataluña. (2016)
 • Comité organizador IV Jornadas catalanas de Musicoterapia.(2016)

Como conferenciante:

 • Mesa redonda en RNE 4 sobre psicologia y música en RNE 4 (Junio 2019)
 • Conferenciante en la Semana de Investigación y promoción Psicológica Urv. (Noviembre 2018)
 • Entrevista para “el Periodico” de Andorra (octubre 2018)
 • Entrevista a radio Betevé , En el programa Bon dia Barcelona! , hablando sobre mi tarea como Psicóloga -musicoterapeuta. (2018).
 • Entrevista “altra entrevista” en CIFO sobre mi tarea como Psicoóloga – musicoterapeuta. (2018)
 • Conferenciante en la Semana Psicológica de la Universidad de Lleida. (Febrero 2017).
 • Conferenciante en la Semana de Investigación y promoción Psicológica UdG. (Abril 2016)
 • Conferenciante en las charlas de otoño de la Asociación para el salud mental ARMPA – Salut mental Catalunya Anoia (octubre 2016)
 • Conferenciante “Caso Clínico: de Musicoterapia y depresión Mayor” en las I jornadas Cuerpo arte Y salud (2015) (SCAR’s)
 • Entrevista en Betevé , programa 7è cel hablando sobre mi labor como Psicóloga y musicoterapeuta. (2014)
 • Conferenciante a MusicoterapiaBCN. (2014-actualmente)
 • Conferenciante en el centro “Espai intern”. (2011)
 • Entrevista a como radio. En el programa segunda Educación, hablando sobre mi tarea como musicoterapeuta. (2010)

 

CV a  LinkedIn

21753413_2099552026736761_1885042559680171889_o

 

21768642_2099543620070935_328589097085126011_o

One thought on “MusicoteràpiaBCN – Cristina Villafranca Garreta. Psicologia i Musicoteràpia clíniques a Barcelona. Psicòloga Clínica, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta a Barcelona.

Els comentaris estan tancats.