Tercera Edat

Prevenció

Molt important és, ja en una edat avançada, la prevenció de la pèrdua de capacitats i habilitats associades a la persona , com per exemple, la memòria, la coordinació, el ritme…, és per això, que des d’ aquesta disciplina es duu a terme un treball per poder prevenir-ne el seu degradament associat a l’edat.

Manteniment

El manteniment de capacitats tant en persones sanes com en persones amb malalties neurodegeneratives típiques de l’edat, Alzehimer, Parkinson,Esclerosi múltiple… és de vital importància per a poder portar una vida el més autònoma i plaent possible , per això mitjançant la musicoteràpia s’aconsegueix mantenir funcions i capacitats de les persones que les pateixen, estimulant a l’usuari tant emocional, física com cognitivament. El nivell emocional és molt important de cara al manteniment, ja que, és allò que mou a l’individu a estar millor, i sempre un dels objectius principals de la musicoteràpia, l’adaptació a la vida quotidiana.

Reestabliment

En alguns casos es dóna una millora substancial de capacitats afectades per les diferents malalties que comporta l’augment d’edat. Gràcies a la musicoteràpia, mitjançant l’estimulació cerebral i emocional, l’ usuari millora tant física com emocionalment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s