Seminaris 2018-19

TALLER: RECURSOS I ESTRATÈGIES D’ESTIMULACIÓ  AMB NENS AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Des de la nostra pràctica clínica observem com hi ha molts pares que necessiten suport i acompanyament per aprendre a estimular de la millor forma possible al seu fill.

Amb aquest taller pretenem donar resposta a aquesta necessitat, oferint un espai on es facilitaran recursos, tècniques i coneixements per a poder treballar i estimular al nen amb diferents capacitats.

Aprendrem recursos i coneixements per potenciar tant aspectes físics i motrius, com psicològics, socioemocionals i de la comunicació.

Es tracta d’un taller dinàmic i compartit on desenvoluparem els principis bàsics de la estimulació i on podrem aprofundir en cadascuna de les situacions dels assistents en el cas de tracter-se de pares.

Dirigit a PARES  i a professionals dels àmbits de la salut, educació i social interessats en l’ús terapèutic de la música amb nens i a persones interessades en la disciplina.

Duració: 2 hores

Dates: Dissabte 6 d’octubre  de  11 a 13h

Preu: 40€

Lloc: Musicoteràpia BCN Psicologia i musicoteràpia clíniques”  sala carrer verntallat 29 (plaça de nord) Gràcia

IMPARTEIX Ana Garcia , psicòloga sanitària col·legiada , musicoterapeuta  i fisioterapeuta de l’equip de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” www.musicoterapiabcn.com

Places limitades!

Formulario d’inscripció: https://goo.gl/forms/Ly9L48Vw4XoEv70O2

Més informació i inscripción cristina.musicoterapia@gmail.com