Seminaris 2018-19

 

img_1183

•T A L L E R R E C U R S O S D E M U S I C O T E R À P I A E N A U T I S M E •

Amb aquest #taller us oferim #recursos de la Musicoteràpia enfocada des d’una orientació psicològica per a la #intervenció amb autisme en l’àmbit clínic, social i educatiu.
La #música és una eina no invasiva que emprada de forma terapèutica en les persones amb autisme, els estimula el llenguatge, potencia la comunicació, la interacció i la expressió emocional entre d’altres.

👩🏻‍💼Imparteix: Anna García #Psicòloga sanitària #psicoterapeuta, fisoterapeuta i #musicoterapeuta de l’equip de “Musicoteràpia BCN #Psicologia i #musicoteràpia clíniques”
Amb amplia experiencia en el tractament de trastorns del desenvolupament, #TEA, #Autisme #TGD.

Dirigit a families i persones interessades en conèixer com intervenir en Autisme i a professionals dels l’àmbits de la salut , l’educació i el social.

📅Data: Divendres 1 de febrer de 18 a 21h
📍Lloc: “Musicoteràpia BCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” – Sala del Carrer Verntallat 29 local 08024 Barcelona (Barri de Gràcia)

Preu: 60€

📝inscripció: contacte@psicologiamusicoterapiabcn.com

Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/a2cv4kiftJoeWFZQ2

www.musicoterapiabcn.com
www.psicologiamusicoterapiabcn.com

Places limitades!

TALLER: RECURSOS I ESTRATÈGIES D’ESTIMULACIÓ  AMB NENS AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

Des de la nostra pràctica clínica observem com hi ha molts pares que necessiten suport i acompanyament per aprendre a estimular de la millor forma possible al seu fill.

Amb aquest taller pretenem donar resposta a aquesta necessitat, oferint un espai on es facilitaran recursos, tècniques i coneixements per a poder treballar i estimular al nen amb diferents capacitats.

Aprendrem recursos i coneixements per potenciar tant aspectes físics i motrius, com psicològics, socioemocionals i de la comunicació.

Es tracta d’un taller dinàmic i compartit on desenvoluparem els principis bàsics de la estimulació i on podrem aprofundir en cadascuna de les situacions dels assistents en el cas de tracter-se de pares.

Dirigit a PARES  i a professionals dels àmbits de la salut, educació i social interessats en l’ús terapèutic de la música amb nens i a persones interessades en la disciplina.

Duració: 2 hores

Dates: Dissabte 6 d’octubre  de  11 a 13h

Preu: 40€

Lloc: Musicoteràpia BCN Psicologia i musicoteràpia clíniques”  sala carrer verntallat 29 (plaça de nord) Gràcia

IMPARTEIX Ana Garcia , psicòloga sanitària col·legiada , musicoterapeuta  i fisioterapeuta de l’equip de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i musicoteràpia clíniques” www.musicoterapiabcn.com

Places limitades!

Formulario d’inscripció: https://goo.gl/forms/Ly9L48Vw4XoEv70O2

Més informació i inscripción cristina.musicoterapia@gmail.com