V Edició curs musicoteràpia i salut mental

Curs Musicoteràpia i salut mental (8h) Dissabte 28 Octubre de 10-14h i de 16-20h
Per a més informació escriu a cristina.musicoterapia@gmail.com o visita www.musicoterapiabcn.com
Les places son molt limitades. avalats pel GTMTCOPC ( Grup de treball de Musicoteràpia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya), es lliurarà certificat d’assistència, El curs és bonificable per a empreses.
Curs musicoteràpia i salut mental (8h) Dissabte 28 d’octubre 2017.Els cursos de Musicoteràpia i salut mental aporten coneixements especifics sobre l’aplicació de la musicoteràpia en el camp de la salut mental des de l’enfoc de la psicologia integradora .Es tracten de Cursos teòric-pràctic sobre el tractament amb musicoteràpia de diversos trastorns en salut mental, amb una perspectiva psicològica des del model integrador.L’abordatge de cada trastorn és fa des de dos Blocs:

–Primera part – Bloc teòric- Aproximació teòrica a diferents trastorns inscrits en el camp de la salut mental molt orientada a la practica de tècniques musicoteràpeutiques aplicades al tractament d’aquests trastorns.

–Segona part – Bloc vivencial- Pràctica musicoterapeutica mitjançant , la pràctica experiencial, la presentació de casos reals i el Role playing.

Continguts:

Musicoteràpia i Depressió 2h
Musicoteràpia i Trastorns Psicòtics 2h
Musicoteràpia i TEA 2h
Musicoteràpia i Ansietat 2h

 

Inscripció: https://goo.gl/forms/Hz7a4TW8s8f0nDFJ3