Taller Musicoteràpia i alzheimer

 

El passat dissabte 5 de març va tenir lloc a l’espai MusicoteràpiaBCN Psicologia-Musicoteràpia del Barri de Gràcia de Barcelona, el cinquè taller mensual sobre Musicoteràpia.

Aquest cop van poder gaudir d’una primera aproximació a l’alzheimer a les  tècniques utilitzades en aquest àmbit i als beneficis que els aporta la disciplina.

mt i alzheimer

Una primera part del taller va ser poder exposar breument que es l’alzheimer, quins graus  hi ha, quina és la seva simptomatologia i quines són les necessitats emocionals, cognitives, psicològiques, funcionals i físiques del malalt d’alzheimer.

Tanmateix es va parlar de quins son els beneficis i les necessitats de treball a través de la psicologia i la musicoteràpia amb aquests usuaris.

A la segona part del taller vam poder planificar, plantejar, vivenciar  diverses tècniques enfocades a  necessitats dels usuaris amb alzheimer com, la orientació a la realitat, el fet de promoure la reminiscència i el record, la estimulació cognitiva i sensorial, la expressió emocional, la regulació conductual…

 

 

 

Mt y alzheimer-

Gràcies un cop més a tots els assistents per la vostra participació i aportació als tallers mensuals!!

Fins la propera!

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s