Participació a la Setmana Psicològica de la ARPP (UdG) 

El proper dimarts 29 de març estaré a Girona participant amb un taller sobre Musicoteràpia i estrès, a la XXII Setmana Psicològica que organitza l’Associació de la Universitat de Girona (UdG) , Associació de recerca i promoció psicològica (ARPP) .
Gràcies Arpp per la invitació! Serà un plaer!

 

 

Taller teòric-pràctic sobre Musicoteràpia  i l’estrès .

L’estrès és el desencadenat, manté i/ o acompanya, en molts casos, trastorns psicològics com son els trastorns d’ansietat, trastorns psicòtics, depressió, Autisme… . Per aquest motiu és de vital importància, en l’àmbit de la salut mental, poder tractar-lo i facilitar l’adquisició d’eines per a la seva gestió, tot amb la finalitat de poder disminuir-lo o fins hi tot eliminar-lo del nostre dia a dia.

Aquest taller tracta sobre el paper que juga la Musicoteràpia en la gestió d’aquest estrès tan perjudicial per a la nostra salut mental.

El taller es desenvoluparà durant 3h en el marc de la Setmana Psicològica de la UdG, on hi haurà, una primera part teòrica, amb una breu aproximació a l’estrès i les seves repercussions en la salut mental, i una explicació de què és la Musicoteràpia i com s’intervé en l’estrès i l’ansietat a través de les seves tècniques.

I una segona part vivencial, més extensa, on podrem experienciar part de la metodologia d’intervenció a través de la Musicoteràpia i/o la Psicologia i la Musicoteràpia combinades si s’escau.

Veurem com es pot incidir en l’estrès de forma positiva amb una metodologia que engloba tècniques orientades a les causes, a la simptomatologia i la gestió d’aquest estrès i la conseqüent ansietat.

 

 

Més informació: Arpp setmana psicològica.


One thought on “Participació a la Setmana Psicològica de la ARPP (UdG) 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s