Taller Musicoteràpia i Creixement Personal

El passat dissabte 2 d’Abril va tenir lloc a l’espai MusicoteràpiaBCN Psicologia-Musicoteràpia del Barri de Gràcia de Barcelona, el sisè taller mensual sobre Musicoteràpia.

Aquest cop van poder gaudir d’una primera aproximació al creixement personal i el benestar emocional, a les  tècniques utilitzades en aquest àmbit i als beneficis que els aporta la disciplina.

 

 

La primera part del taller va estar orientada a poder conceptualitzar el terme  creixement personal i vam estar dialogant sobre experiències , necessitats, objectius per al seu abordatge…

Mt creixement personal

En las segona part vam poder vivenciar  i gaudir en primera persona  de tècniques per al treball d’aquest creixement personal i benestar, va ser una experiència  que ens va generar molt de vincle i molt emocional.

Es coneix que les experiències musicals aporten als usuaris capacitat d’introspecció i el treball psico-emocional. L’ús de la música, el fet de gaudir-la , viure-la, crear-la  unit aspectes relatius a l’expressió emocional i corporal, afavoreixen el procés d’autoconeixement.

 

 

Gràcies por compartir!

Fins la propera!

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s