Psicologia online

•ATENCIÓ PSICOLÒGICA ONLINE•

Des de fa temps que aquest és un servei que oferim de forma excepcional en els casos de pacients que, o bé, volen continuar amb el treball iniciat i per un canvi de residència ho han de fer a distància o bé en els casos de derivació que es troben lluny o amb dificultats de mobilitat.

Ara i arran de la situació d’alerta sanitària en la que vivim pel Covid19:

💻Oferim un servei online (videotrucada de whatsapp o Skype) orientat a la gestió de la situació vital actual.

Oferim a tots aquells que ho necessitin un espai d’expressió verbal, gestió emocional i seguiment psicològic relatiu a la situació que vivim. Plegats buscarem solucions personalitzades per a poder afrontar una situació inèdita d’incertesa i malestar que pot fins hi tot produir canvis en nosaltres, les nostres emocions, les nostres rutines i les nostres relacions i vincles.

Volem acompanyar-te en la cura i la cura dels teus.
Entenem que aquesta emergència en la que ens trobem pot generar angoixa i d’altres efectes psíquics i mentals, moments crítics, malestar, dificultats en els vincle que necessitin d’un acompanyament.

Per això volem acompanyar-te i ajudar-te a dissenyar un dia a dia que et permeti desenvolupar-te, buscar recursos per a afrontar les dificultats de vincle derivats del confinament i incidir en la capacitat de cercar moments d’oci i plaer i aportar-te eines per a la relaxació.
Tanmateix, i si és necessari, et volem acompanyar en la preparació per a possibles canvis que sorgeixin un cop hagi passat el període d’alerta sanitària i confinament.

totanirabé 🌈

.

psicologiaonline #psicologíaonline #psicoterapiaonline #relajación #atencionpsicologica #atenciopsicologicaonline #confinament #gestioemocional #gestionemocional #solucions #rutinas

——————————————

• ATENCIÓN PSICOLÓGICA ONLINE •

Desde hace tiempo que este es un servicio que ofrecemos de forma excepcional en los casos de pacientes que, o bien, quieren continuar con el trabajo iniciado y por un cambio de residencia deben hacerlo a distancia o bien en los casos de derivación que se encuentran lejos o con dificultades de movilidad.

Ahora ya raíz de la situación de alerta sanitaria en la que vivimos por Covid19:

-💻Oferim un servicio online (videollamada de whatsapp o Skype) orientado a la gestión de la situación vital actual.

-Ofrecemos a todos aquellos que lo necesiten un espacio de expresión verbal, gestión emocional y seguimiento psicológico relativo a la situación que vivimos. Juntos buscaremos soluciones personalizadas para poder afrontar una situación inédita de incertidumbre y malestar que puede incluso producir cambios en nosotros, nuestras emociones, nuestras rutinas y nuestras relaciones y vínculos.

-Queremos acompañarte en el cuidado y el cuidado de tus.

-Entendemos que esta emergencia en la que nos encontramos puede generar angustia y otros efectos psíquicos y mentales, momentos críticos, malestar, dificultades en los vínculo que necesiten de un acompañamiento. Por eso queremos acompañarte y ayudarte a diseñar un día a día que te permita desarrollarte, buscar recursos para afrontar las dificultades de vínculo derivadas del confinamiento e incidir en la capacidad de buscar momentos de ocio y placer y aportar -te herramientas para la relajación.
Sin embargo, y si es necesario, queremos acompañar en la preparación para posibles cambios que surjan una vez haya pasado el periodo de alerta sanitaria y confinamiento.
.
#psicologiaonline #psicologíaonline #psicoterapiaonline #relajación #atencionpsicologica #atenciopsicologicaonline #confinament #gestioemocional #gestionemocional #solucions #rutinas


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s