Participació de Musicoteràpia BCN a la 3a festa Teixint Connexions per la Marató TV3 2015

 

 

Va ser un autèntic plaer el participar el passat diumenge dia 13 de desembre a la 3a Festa Teixint Connexions per la Marató TV3, que aquest any destinava els beneficis a la investigació en Diabetis i obesitat.

Gràcies Albert Gil Per la oportunitat de poder aportar el meu granet de sorra i per donar a conèixer un cop més al barri el treball que es fa a MusicoteràpiaBCN Psicologia-Musicoteràpia, centre de Psicologia i Musicoteràpia clíniques situat al barri de Gràcia de Barcelona.

 

En el marc de la festa, vaig oferir als visitants de la plaça de la Vila un taller de cant terapèutic, on vaig poder mostrar algunes de les tècniques i vaig parlar dels seus beneficis.

Sempre és important, recordar , que donat que es va tractar d’un taller situat al carrer, no va pretendre, en cap moment, ser terapèutic, que simplement es va tractar d’una mostra del que es fa a les sessions, que els efectes, evidentment , son diferents en el context terapèutic. Tot i això vam poder submergir-nos en les tècniques, i tot i que,  estàvem al vell mig de la plaça  i aquesta estava plena de visitants, ens vam sentir com transportats a un espai on es podia gaudir de pau, tranquil·litat i serenor.

Gràcies a tots els que vau participar i de nou Gràcies a L’Albert de Teixint Connexions per la oportunitat i a la Marató de TV3!

 

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s