GRUPS D’ACOMPANYAMENT I SUPORT PER A PARES I MARES

GRUPS D’ACOMPANYAMENT I SUPORT PER A PARES I MARES

A “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia clíniques” oferim un espai de trobada per a pares que tinguin la necessitat de rebre un acompanyament professional davant la criança i educació del seu fill.

De vegades, ens trobem amb situacions en les quals, com a pares, no tenim prou recursos i/o coneixements per fer front al que està passant.

Per exemple, en ocasions, davant de segons quines conductes dels nostres fills, podem tenir la sensació de no saber com respondre de forma adequada. Altres moments, busquem un suport que ens pugui validar el que intuïtivament ja estem fent.

Tanmateix, davant d’un possible diagnòstic del nostre fill, podem necessitar suport a l’hora de situar-nos, afrontar-lo i de respondre de la manera que més afavoreixi el nostre fill i li aporti un major benestar.

Els grups d’acompanyament que em dissenyat van dirigits a resoldre aquestes necessitats i d’altres que en puguin sorgir. En grup compartirem i resoldrem totes aquestes qüestions guiats per una psicòloga del nostre equip amb àmplia experiència amb infants amb diverses problemàtiques, la qual proporcionarà la informació i els recursos necessaris d’una forma teòrica i pràctica.

S’han creat dos tipologies de grups:

  1. A) GRUP D’ACOMPANYAMENT I SUPORT PER A PARES I MARES DE NENS AMB DISCAPACITAT I/O DIAGNÒSTIC.
  2. B) GRUP D’ACOMPANYAMENT I SUPORT PER A PARES I MARES DE NENS SENSE DIAGNOSTIC.

DURACIÓ: 8 sessions amb cadència setmanal.

HORARI: a concretar amb el centre

PREU: 140€ les 8 sessions.

LLOC: Consulta C/ Verntallat 29 Local (Pl del nord) Gràcia.

Més informació i reserva de plaça: www.musicoterapiabcn.com , cristina.musicoterapia@gmail.com

Condueix el grup : Ana Garcia, Psicòloga de l’equip de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia clíniques”, amb àmplia formació en el món dels infants des de diferents orientacions i metodologies. Durant la seva trajectòria professional ha treballat amb nens amb edats compreses entre els 1 i 16 anys. Ha portat casos amb diverses patologies o necessitats com TEA, TGD, trastorns de la conducta, trastorns emocionals, discapacitat … Oferint tant atenció terapèutica al nen, com suport als seus pares.

 

                                   Cristina Villafranca Garreta

                                   Psicòloga sanitària, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta col.21692

                                   Directora de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia clíniques”

                                  http://www.musicoterapiabcn.com

centre de Musicoteràpia a Barcelona,Centres de Musicoteràpia a Barcelona,centro de musicoterapia en Barcelona,centros de musicoterapia en Barcelona, centres de psicologia a barcelona, centros de psicología en Barcelona

 

 

 


One thought on “GRUPS D’ACOMPANYAMENT I SUPORT PER A PARES I MARES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s