CURS MUSICOTERÀPIA INFANTIL

CURS MUSICOTERÀPIA INFANTIL
El proper 28 de desembre de 17h-20h i 29 de desembre de 11h-14h tindrà lloc a “MusicoteràpiaBCN psicologia i musicoteràpia clíniques” el curs teòric-pràctic de 6h sobre musicoteràpia infantil.

Aquesta formació en de Musicoteràpia està orientada des de la psicologia i aporta coneixements tècnics especifics per a ser aplicats a diversos col.lectius emmarcats en diferents àmbits ( Educatiu, social, clínic).

TEMARI:

  • Musicoteràpia aplicada a l’Autisme (2h)
  • Musicoteràpia aplicada a la psicosi infantil (1h)
  • Musicoteràpia aplicada a la diversitat funcional (NEE) (2h)
  • Musicoteràpia aplicada als conflictes i gestió emocional en infants.(1h)

La primera part de cada bloc és una breu explicació teòrica sobre allò més rellevant, els objectius de intervenció i les necessitats que tenen els nens amb els diferents diagnostics. La segona part de cada bloc, fa referència a la posada en pràctica a través del treball de casos i el role playing de diferents recursos musicoterapèutics aplicables tant als trastorns exposats com a qualsevol àmbit.

LLOC : C/Martinez de la Rosa 15 Gràcia i c/ Verntallat 29 Gràcia.

PREU: 130 € abans del 15 de novembre , després 150€

Bonificable per a empreses, avalat pel grup de treball de musicoteràpia de la secció clínica del COPC (col .legi oficial de psicòlegs de Catalunya)

Formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/mFgQRf73DJPrrROq2

IMPARTEIX: Cristina Villafranca​ Garreta Psicòloga sanitària, Psicoterapeuta i Musicoterapeuta col.21692. Directora de “MusicoteràpiaBCN Psicologia i Musicoteràpia clíniques”.

▪️Més info : cristina.musicoterapia@gmail.com    www.musicoterapiabcn.com

La finalitat del curs, que està adreçat a professionals de l’àmbit de la salut , l’educació, l’ àmbit social i persones interessades en l’aplicació de la musicoteràpia en infants, és fer una primera aproximació teòrica a diversos trastorns que tenen lloc en edat infantil, conèixer l’abordatge des de la musicoteràpia i adquirir recursos musicoterapèutics.


CURSO MUSICOTERAPIA INFANTIL
El próximo 28 de diciembre de 17h-20h y 29 de diciembre de 11h-14h tendrá lugar en “MusicoteràpiaBCN psicología y musicoterapia clínicas” el curso teórico-práctico de 6h sobre musicoterapia infantil.

Esta formación en Musicoterapia está orientada desde la psicología y aporta conocimientos técnicos específicos para ser aplicados en diversos colectivos enmarcados en diferentes ámbitos (educativo, social, clínico).

TEMARIO:

Musicoterapia aplicada al Autismo (2h)
Musicoterapia aplicada a la psicosis infantil (1h)
Musicoterapia aplicada a la diversidad funcional (NEE) (2h)
Musicoterapia aplicada a los conflictos y gestión emocional en niños. (1h)
La primera parte de cada bloque es una breve explicación teórica sobre lo más relevante, los objetivos de intervención y las necesidades que tienen los niños con los diferentes diagnósticos. La segunda parte de cada bloque, hace referencia a la puesta en práctica a través del trabajo de casos y el role playing de diferentes recursos musicoterapéutica aplicables tanto a los trastornos expuestos como cualquier ámbito.

LUGAR: C / Martinez de la Rosa 15 Gracia y c / Verntallat 29 Gracia.

PRECIO: 130 € antes del 15 de noviembre, después 150 €

Formulario de inscripción: https://goo.gl/forms/mFgQRf73DJPrrROq2

Bonificable per a empreses, avalat pel grup de treball de musicoteràpia de la secció clínica del COPC (col .legi oficial de psicòlegs de Catalunya)

IMPARTE: Cristina Villafranca Garreta Psicóloga sanitaria, Psicoterapeuta y Musicoterapeuta col.21692. Directora de “MusicoteràpiaBCN Psicología y Musicoterapia clínicas”.

Más info: cristina.musicoterapia@gmail.com http://www.musicoterapiabcn.com
La finalidad del curso, que está dirigido a profesionales del ámbito de la salud, la educación, el ámbito social y personas interesadas en la aplicación de la musicoterapia en niños, es hacer una primera aproximación teórica a varios trastornos que tienen lugar en edad infantil, conocer el abordaje desde la musicoterapia y adquirir recursos musicoterapéutica.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s